Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/users/sokolzbyslavice/sokol-zbyslavice.8u.cz/web/global.inc on line 4
Sokol Zbyslavice - sestava
Znak oddílu
Sokol Zbyslavice
Dnes je Friday, April 19, 2024, svátek má Rostislav, zítra Rostislav
Poslední aktualizace: 14.4.2024

Zbyslavice - Lubina

4 : 0 (1 : 0)

Základní sestava:

Vojtěch Vavrečka
16
Petr Karbowiak
8
y
Filip Kovařčík
6
G
Jiří Buryan
15
Jan Kovařčík
13
G
Aleš Vaněk
10
František Košař
14
A
Daniel Mareth
15
y
Tomáš Novák
9
Jiří Jaščurkovský
2
Mikuláš Kovařčík
17

Střídající:

Zdeněk Herejk
4
G A
Jakub Černý
11
y
Jiří Kozelský
3
G
Martin Kalafut
7
Jakub Tomášek
5
A

Rozhodčí:

HR:Lukáš Hrdina

Komentář:

Za příjemného fotbalového počasí jsme sehráli další domácí utkání proti celku z Lubiny. Ještě před výkopem jsme ocenili Tomáše Nováka, který, jak jsme již psali dříve, vstřelil svou jubilejní 200. branku. Gratulujeme.

Utkání se od úvodního hvizdu odvíjelo více méně v naší režii. Měli jsme míč častěji na kopačkách, vypracovávali jsme si i šance, ale chybělo přesné zakončení nebo jsme kazili finální přihrávky. Soupeř se dostával na naši půli sporadicky a pokud se dostal za naši obranu, tak to bylo v postavení mimo hru. Do šestnáctky se dostávali pouze z rohových kopů a dlouhých autů, ale branku téměř neohrozil. My jsme se ujali vedení ve 25. minutě, kdy perfektním skluzem František Košař vybojoval míč u postranní čáry a přihrál Filipu Kovařčíkovi, který své sólo zakončil střelou k bližší tyči. I nadále jsme byli aktivní, vytvářeli si šance, ale gól jsme do poločasu již nevstřelili.

Druhý poločas probíhal podobně jako první. Nicméně se zdálo, že Lubina začala více tlačit, ale jejich akce končily na hranici velkého vápna. Na jejich aktivitu se nám podařilo odpovědět brankou v 67. minutě. Po rohovém kopu si brankář soupeře srazil míč do vlastní sítě. Soupeř se snažil ještě s výsledkem něco udělat a začal hrát na 3 útočníky. Naštěstí pro nás z celé jeho snahy bylo několik autů v blízkosti šestnáctky a jeden trestný kop zpoza šestnáctky. A když už došlo k závaru v naší šestnáctce, tak jsme míč vždy dopravili do bezpečí. Zlom pak nastal v 84. minutě, kdy Zdeněk Herejk našel z rohu Jiřího Kozelského, který hlavou zvýšil na 3:0. Definitivní tečku pak udělal Zdeněk Herejk po centru z pravé strany, kdy sám ze vzdálenosti 7 metrů neměl problém uklidit míč do poloprázdné branky.

Utkání tak skončilo výsledkem 4:0 a my si opět mohli s diváky zazpívat.

(mik)